Agloco Romania
Agloco, bani, bani pe net, afaceri acasa, cum sa faci bani

3 metode simple de a aduce trafic pe blog
     media: 4.14 din 7 voturi

Fac aceasta insemnare datorita faptului ca m-am inscris intr-un mic proiect numit Workshop BLOGoree. In cazul in care aveti un blog sper sa va ajute ca sa aduceti mai mult trafic pe blogul vostru.
Exista mai multe metode de a face rost de trafic pentru blogul vostru, dar printe acestea unele sunt mai greu de realizat si altele mai usor. Desi nu sunt un expert in domeniu ( de asta m-am si inscris in acest proiect ) am sa incerc sa expun cateva metode simple de a aduce trafic pe un blog.
  1. Cred ca cea mai simpla metoda este este cazul in care aveti continut de calitate si astfel este garantat sa aveti trafic de pe motoarele de cautare. In general daca scrieti despre stiri de ultima ora sau chiesti importante din viata sociala, cu siguranta veti avea un trafic sporit. De exemplu Visurat.ro este unul din cele mai vizitate bloguri din Romania si daca va uitati pe Trafic.ro puteti vedea ca cea mai mare cantitate de trafic o primeste de pe Google.
  2. O alta metoda simpla, dar care tine tot de calitatea insemnarilor de pe blog, ar fi siteurile de stiri sociale pentru bloguri, cum ar fi: Digg, Del.icio.us, Netscape, Reddit, Stumbleupon, etc. Aceste siteuri sunt un fel de loc de intalnire pentru blogari, un loc unde se discuta despre ce mai este nou in blogosfera. In cazul in care ati facut o insemnare interesanta puteti sa postati aceasta insemnare pe aceste siteuri sau, in cazul in care impresionati pe un cititor al propriului blog, s-ar putea sa fiti inscrisi de catre un cititor. In cazul in care insemnarea voastra va fi votata veti incepe sa primiti din ce in ce mai multe vizite si cu putin noroc unii dintre vizitoatori sa vor reveni pe viitor sau chiar se vor abona la feed-ul vostru. Un exemplu foarte bun ar fi RirianProject.com.
  3. In cazul in care sunteti un fan al forumurilor sau folositi des sistemul de e-mail, puteti sa va adaugati la semnatura un link catre propriul blog. Incercati sa nu para strigatoare la cer si sa fie cat mai simpla, dar in acelasi timp sa starneasca curiozitatea.
Desigur ca sunt nenumarate metode pentru a aduce trafic catre propriul blog, dar personal astea mi se par destul de accesibile oricui.

Made for BLOGoree.


Lansarea Viewbar
     media: 4.00 din 4 voturi

Dupa cateva luni de asteptare in sfarsit a sosit momentul lansari programului mult asteptat, AGLOCO Viewbar.

This weekend the Viewbar download is being moved from the test servers to the main servers. We will NOT need to temporarily take down the web site as we had thought, so we will not be sending out an email warning on that. If the transfer goes smoothly, the first download emails will be going out Monday morning California time (early Tuesday in Asia).
The Viewbar is currently available for Windows 2000, Windows XP, and Windows Vista and will work with IE (Internet Explorer) or Firefox browsers.
Mai multe amanunte in zilele ce vor urma.

Daca nu sunteti inca membru AGLOCO, va puteti inscrie pe linkul urmator www.agloco.com/r/BBBN9909

Tag-uri Technorati: , ,   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare