Agloco Romania
Agloco, bani, bani pe net, afaceri acasa, cum sa faci bani

3 metode simple de a aduce trafic pe blog
     media: 4.14 din 7 voturi

Fac aceasta insemnare datorita faptului ca m-am inscris intr-un mic proiect numit Workshop BLOGoree. In cazul in care aveti un blog sper sa va ajute ca sa aduceti mai mult trafic pe blogul vostru.
Exista mai multe metode de a face rost de trafic pentru blogul vostru, dar printe acestea unele sunt mai greu de realizat si altele mai usor. Desi nu sunt un expert in domeniu ( de asta m-am si inscris in acest proiect ) am sa incerc sa expun cateva metode simple de a aduce trafic pe un blog.
  1. Cred ca cea mai simpla metoda este este cazul in care aveti continut de calitate si astfel este garantat sa aveti trafic de pe motoarele de cautare. In general daca scrieti despre stiri de ultima ora sau chiesti importante din viata sociala, cu siguranta veti avea un trafic sporit. De exemplu Visurat.ro este unul din cele mai vizitate bloguri din Romania si daca va uitati pe Trafic.ro puteti vedea ca cea mai mare cantitate de trafic o primeste de pe Google.
  2. O alta metoda simpla, dar care tine tot de calitatea insemnarilor de pe blog, ar fi siteurile de stiri sociale pentru bloguri, cum ar fi: Digg, Del.icio.us, Netscape, Reddit, Stumbleupon, etc. Aceste siteuri sunt un fel de loc de intalnire pentru blogari, un loc unde se discuta despre ce mai este nou in blogosfera. In cazul in care ati facut o insemnare interesanta puteti sa postati aceasta insemnare pe aceste siteuri sau, in cazul in care impresionati pe un cititor al propriului blog, s-ar putea sa fiti inscrisi de catre un cititor. In cazul in care insemnarea voastra va fi votata veti incepe sa primiti din ce in ce mai multe vizite si cu putin noroc unii dintre vizitoatori sa vor reveni pe viitor sau chiar se vor abona la feed-ul vostru. Un exemplu foarte bun ar fi RirianProject.com.
  3. In cazul in care sunteti un fan al forumurilor sau folositi des sistemul de e-mail, puteti sa va adaugati la semnatura un link catre propriul blog. Incercati sa nu para strigatoare la cer si sa fie cat mai simpla, dar in acelasi timp sa starneasca curiozitatea.
Desigur ca sunt nenumarate metode pentru a aduce trafic catre propriul blog, dar personal astea mi se par destul de accesibile oricui.

Made for BLOGoree.Comentarii

Salut. As dori si eu sa stiu care este suma de bani obtinuta. Mai intai as dori sa aflu cu ce suma sunt platit pentru ca tin ViewBar-ul deschis 5 ore pe luna. Sub ce forma vin banii si de unde imi stiu cei de la agloco adresa? Al doilea lucru pe care as vrea sa-l stiu este cat ma platesc in plus pentru fiecare membru nou adus comunitatii. Ei nu au trecute niciunde pe site aspectele astea, doar spun ca poti castiga bani. Da dar cat, cum si cel important cand. Poate ma poti lamuri. Multumesc.
de Luci in data de 2007-08-22 20:36
Sunt bune sfaturile, ms :)
de Ziare si Reviste in data de 2007-08-26 14:48
Asta as vrea sa stiu si eu , care aveti un raspuns va rog mult sa imi trimiteti un mail claudiu_2c@yahoo.com...ms frumos
de Claudiu in data de 2007-08-27 13:23
sal.mam inscris.si as dorii sa aflu cum pot inscrie prieteni.si cum pot procura programul propriu-zis.astept e-mail.ms
de Mandocescu N Madalin in data de 2007-08-30 21:15
nu reusesc sa ma inscriu ma lumineaza cineva
de czofamihaela in data de 2007-09-23 14:26
Hi I am ichiro from japan

I write agloco blog too
This is my blog

http://ameblo.jp/agloco00a/

I tell you a big chance !!

http://oceaan.dubaimlm.com
de ichiro in data de 2008-01-11 10:41


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare