Agloco Romania
Agloco, bani, bani pe net, afaceri acasa, cum sa faci bani

Lansarea se aproprie
     media: 4.30 din 10 voturi

Am avut niste probleme tehnice si din pacate am pierdut toata munca de pe blogul in limba engleza. Imi pare rau ca nu am mai inscris nicio insemnare, dar adevaru este ca am luat o pauza in legatura cu proiectul AGLOCO. Am zis ca atata timp cat nu va exista programul pe piata sa nu ma mai implic asa de mult, dar astazi am chef sa scriu 2-3 vorbe despre evolutia comunitatii AGLOCO.

In ultimele luni nu s-a intamplat nimic special, parerea mea. Singurul lucru important este ca aceasta comunitate este mult mai mare decat cea de acum 2 luni, avand peste 3.5 milioane de pagini indexate de Google si dupa aproximarile mele aproximativ 1 milion de membri. Cu cat comunitatea AGLOCO este mai mare cu atat castiga mai mult fiecare dintre noi.

Brian Greenwald a precizat acum o saptamana ca a testat personal Viewbar-ul si ca in zilele urmatoare trebuie sa ne asteptam la un e-mail care va anunta oprirea pentru cateva ore a site-ului oficial AGLOCO pentru ca programul sa fie incarcat pe servarele lor, iar dupa asta vom primi inca un e-mail prin care suntem invitati sa descarcam programul.

Cat despre mine ce pot sa va zic... Desi nu am recrutat direct nicio persoana in ultimile 2 luni, numarul meu de recruti a crescut si o duc chiar binisor. Astept la fel ca toti ceilalti lansarea programului si primul cec.
O sa incerc sa va tin la curent cu urmatoarele evolutii din cadrul comunitati AGLOCO.

Pentru inscrieri dati click aici

O zi buna,
Ionut

Tag-uri Technorati:   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare