Agloco Romania
Agloco, bani, bani pe net, afaceri acasa, cum sa faci bani

Transfer
     media: 4.67 din 6 voturi

Scuze pentru perioada lunga de pauza, dar am fost foarte ocupat cu proiectul in limba engleza.


De acum in colo va rog sa imi citit inscrierile pe http://blog.aglocoromania.com .

Ne vedem acolo ;)


1.5 milioane de pagini indexate
     media: 4.83 din 6 voturi

Azi am dat din intamplare un search pe google pentru Agloco. Am fost surprins cand am descoperit ca exista peste 1.500.000 de pagini indexate ce contin cuvantul Agloco. Cand m-am inscris, 17 ianuarie, erau mai putin de 800.000. In ritmul asta Agloco va deveni foarte cunoscut si cred ca pana la sfarsitul anului toti cei care utilizeaza internetul regulat o sa auda de aceasta comunitate Agloco.

1.500.000 pagini indexate Agloco

Saptamana se termina destul de bine pentru mine chiar daca nu am reusit sa imi ating scopul de a avea 400 de membri in reteaua personala. Cred ca saptamana viitoare va fi gata si site-ul la care am tot lucrat saptamana aceasta.Top 1%
     media: 4.20 din 5 voturi

Azi am intrat in top 1% a celor mai dezvoltate retele personale din comunitatea Agloco. Spre uimirea mea m-am trezit cu vreo 30-40 de oameni inscrisi peste noapte...
Agloco Top Gun
     media: 4.33 din 3 voturi

Agloco Top Gun este un blog dedicat celor mai dezvoltate retele personale. Azi am intrat si am avut un soc. Pe primul loc a aparut un tip pe nume Mr. X ce are peste 19.000 de oameni in reteaua proprie, si peste 950 de oameni recrutati direct. Cum a reusit ? Cu siguranta are un site / portal / blog / forum super vizitat ca altfel nu imi explic situatia. Nu cred ca ar fi posibil sa recrutezi mai mult de 500 de oameni si sa ii sti personal pe toti...
Tag-uri Technorati: ,


Sfarsit de saptamana
     media: 5.00 din 2 voturi

Postez azi deoarece ieri am fost prea ocupat.
Din pacate nu am reusit sa imi ating telu de a face 300 de oameni pana la sfarsitul saptamani. Ce sa fac am avut oameni lenesi... Sper totusi sa ajung la 400 de oameni pana la sfarsitul acestei saptamani.

CSS = Counter-strike
     media: 5.00 din 4 voturi

Ieri satus-ul meu pe yahoo se referea la faptul ca invat CSS ( Cascading Style Sheets ). Ce-i rau in asta ? Pai nimic, atata timp cat sunt lasat in pace si nu sunt deranjat decat in cazurile importante. Aceste cazuri importante nu se refereau la discuti despre counter-strike asa cum au interpretat multi din lista mea de YIM. Cum de s-a ajuns la counter-strike ? Pai nu vedeti asemanarea ? CS(S) mai nou inseamna Counter-Strike: Source ( m-am uitat si eu pe google ca prima data nu imi picase fisa ). Astfel, m-am trezit cu invitatii sa intru pe nu stiu ce servar, alti se ofereau sa ma invete ei, unii radeau ca si cand " vai, cum de nu sti sa joci ? pana acum nu ai jucat ? ", etc. Sincer m-am oprit la versiunea 1.6 de mai bine de un an.

Am stat putin si m-am gandit si am descoperit ca in unele privinte cele doua CSS-uri chiar se aseamana:
  • <.head> = headshot
  • <.b> = back
  • color: c3 = need backup
  • color: x1 = go go go
  • <.h1> = map info
Desigur lista poate continua...Am folosit si comenzi html, dar acestea sunt folosite si in css.

Pentru Agloco va puteti inregistra
aici.

Tag-uri Technorati: , , ,


AllAdvantage Promo
     media: 5.00 din 1 vot

Deja incep sa cred ca ar trebui sa fac o categorie separata acestui subiect. Pe masura ce trec zilele si eu navighez cautand mereu noutati despre Agloco, mereu gasesc alt material legat de AllAdvantage. Fie ca sunt poze, fie ca sunt site-uri mereu imi iese ceva in calea ochilor
Azi am gasit promo-ul lor. Un mic filmulet in care se prezinta proiectul AllAdvantage. Click aici pentru vizualizare.
Sfarsit de zi
     media: 5.00 din 1 vot

Am fost ocupat azi asa ca postez doar sistemul meu de recomandare.RoBlogFest
     media: 5.00 din 1 vot

Am descoperit ieri in timp ce citeam unu din blog-urile mele preferate ( visurat ) ca a inceput roblogfest. Ok, dar ce mai e si ala ? Am intrat frumos pe site si buf, regulile nu imi permiteau sa ma inscriu. Ok trimit mail lui Novac :

"Salut, ma numesc Ionut Trandafir si am o mica nelamurire si totodata o sugestie legata de roblogfest.
Sunt nou in domeniu blog-urilor si nu prea am prieteni care sa ma ajute in aceasta privinta, singura persoana cu care am comunicat pe tema blog-urilor este visurat ( http://visurat.ablog.ro/ ), blog-ul lui fiind singurul pe care l-am citit in ultimile luni.
Sa revenim la subiect. Am citit conditiile de inscriere in roblogfest si al 2lea alineat imi constrange dreptul de a participa cu blog-ul meu la aceasta festivitate. M-am uitat pe niste blog-uri nominalizate si cateva dintre ele au trafic similar comparativ cu blog-ul meu, unele avand chiar foarte putine insemnari. Sugestia mea este sa se poata face exceptii pentru blog-urile noi, care nu au nicio insemnare in anul 2006, doar daca au o medie de 1-2 insemnari pe zi. Desigur sa nu fie doar poze sau filme aruncate acolo doar ca sa creasca numarul insemnarilor.

Blog-ul meu este http://agloco.ablog.ro/. Te rog arunca o privire cand ai timp. Proiectul sustinut de mine este unul ambitios si sunt convins ca va avea un viitor.


O zi buna,
Ionut Trandafir."

Azi vine si raspunsul :

"multumesc pentru email, am operat modificarea, poti sa iti inscrii
blogul fara probleme

succes!"

Acum vad ca regulamentul este modificat si tin sa-i multumesc lui Novac pentru asta :). Inainte sa ma inscriu vreau sa atrag mai mult trafic, ca sa nu zica gurile rele ca eu caut doar sa imi promovez blog-ul daca as fi nominalizat.


Vacanta
     media: 5.00 din 1 vot

In sfarsit o perioada de respiro. Sper sa reusesc sa termin portalul dedicat Agloco si sa imi fac rost de hosting pentru domeniu www.aglocoromania.ro. Am cautat zilele trecute hosting, dar sincer nu m-au multumit prea mult serviciile romanesti .


Google is my friend
     media: 5.00 din 1 vot

Am reusit sa rezolv problema cu Google, iar acum acest blog este pe primul loc in indexul Google atunci cand cautati "agloco" pe paginile din Romania. Habar n-am ce am facut initial cand blog-ul nu mai era indexat de Google si sincer nici acum nu stiu ce am facut de a aparut brusc pe primu loc. Conteaza doar ca s-a rezolvat.
Tag-uri Technorati:   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare